Терорист Гіркін-Стрєлков прогнозує поразку РФ у війні та втрату довіри населення до влади

Терорист Гіркін-Стрєлков прогнозує поразку росії у війні та говорить про те, що російська пропаганда приховує від населення країни реальне становище на фронті. Про це повідомляє Telegram-канал "Донбасс. Важное" із посиланням на соцмережі окупанта.

"Якщо бойові дії будуть йти так само, як зараз, то маємо всі шанси отримати поразку в цій війні. Ми розуміємо, що офіційна російська пропаганда приховує від населення країни реальне становище на фронті. А коли інформація стає відомою від учасників війни, то відбувається когнітивний дисонанс, і населення починає втрачати довіру не лише до пропаганди, а й до влади РФ загалом", - сказав він.

Він також не прогнозує нічого доброго на фронті на момент президентських виборів у РФ.

"Аналіз ситуації на фронті не віщує нічого хорошого. Що буде до моменту президентських виборів навесні наступного року, не знає ніхто. Але навряд чи буде добре. Навряд чи до цього моменту ми зможемо здобути перемогу. А вийти на "договорнячок" не вийде від слова зовсім", - зазначив терорист.

Як повідомлялося раніше, терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова зажадали перевірити щодо дискредитації Збройних сил РФ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті