Терехов: Рашисти завдали чергового удару по Харкову – вони б'ють по промислових об'єктах

Російські окупанти у середу, 22 лютого, вкотре обстріляли Харків – у місті пролунало кілька потужних вибухів. Про це у Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Б'ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні", - повідомив міський голова.

За його словами, росіяни били по Київському району міста. Вже було зафіксовано чотири удари. Окупанти намагаються влучити у промислові об'єкти.

"Ворог цілиться по промислових об'єктах. Щодо жертв і руйнувань – інформація зараз уточнюється", - додав він.

Своєю чергою військові також закликають харків'ян не залишати укриття та повідомляють про обстріл міста ракетами С-300.

"Харків'яни, не залишайте укриття - ворог завдає ударів по місту... Ще пуски ворожих ракет - не ігноруйте тривогу! Ворог завдав ударів ракетами С-300 по місту Харкову. Не залишайте укриття до відбою тривоги!" – повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харків і Харківська область знову зазнали рашистських ударів.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті