Без "танкового біатлону": у росії скасували Армійські міжнародні ігри

Росія скасувала проведення знаменитого "танкового біатлону" у 2023 році. Про це 18 квітня повідомила низка пропагандистських ЗМІ.

"Було ухвалено рішення проводити Армійські міжнародні ігри раз на два роки. Відповідно, цього року змагання було скасовано, наступні ігри відбудуться 2024 року", - повідомила агенція ТАСС із посиланням на розмову з джерелом.

Інше джерело підтвердило рішення про скасування, причому його нібито ухвалили кілька днів тому. Причину скасування "Армійських міжнародних ігор" цього року не називали.

Зазначимо, що торік "Армійські міжнародні ігри" проходили не тільки в росії, а й на території ще 11 держав. Йдеться про Азербайджан, Алжир, Вірменію, Білорусь, В'єтнам, Венесуелу, Іран, Казахстан, Китай, Монголію та Узбекистан.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росія достовірно втратила понад 10 тисяч одиниць бойової техніки.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті