Сирський і Умеров зустрілися з сенаторами США: побачили глибоке розуміння ситуації та готовність зупинити російську агресію

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський разом з Міністром оборони Рустемом Умєровим 23 лютого зустрілися у Львові з лідером більшості в Сенаті Чаком Шумером і сенаторами Джеком Рідом з Род-Айленда, Майклом Беннетом з Колорадо, Річардом Блюменталем з Коннектикуту та Меггі Хассан з Нью-Гемпшира, які увійшли до складу двопартійної делегації Конгресу США. Про це Сирський повідомляє у своєму Телеграм-каналі.

"Разом із делегацією США вшанували пам’ять полеглих українських воїнів, які боронили свою країну у війні проти росії. Детально ознайомив сенаторів з ситуацією на полі бою, змінами, які сталися останнім часом, першочерговими потребами у озброєнні та баченням того, що потрібно для перемоги. Дав відповіді на питання сенаторів, які чітко вказують на глибоке розуміння ситуації в Україні та готовність зупинити російську агресію", - зазначив Сирський.

Як повідомлялося, Сирський і Умеров провели "змістовну розмову" з Верховним головнокомандувачем Сил НАТО в Європі.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті