Сили ППО знищили уночі 23 із 31 ворожих "шахедів"

Українська протиповітряна оборона знищила 23 із 31 ворожого "шахеда", якими російські війська атакували частину українських територій у ніч на 23 лютого. Про це повідомляють Повітряні сили.

"Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БПЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в ніч на 23 лютого противник атакував 31 ударним БПЛА типу ️ "Shahed"" (Приморсько-Ахтарськ - рф, мис Чауда - Крим).

Також ворог здійснив атаку трьома зенітними керованими ракетами С-300 (Донеччина), протирадіолокаційною ракетою Х-31П та двома крилатими ракетами Х-22 (акваторія Чорного моря).

Як повідомлялося, Бундестаг з другої спроби таки проголосував за надання Україні ракет Taurus.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті