Сили оборони завдали ударів по 14 районах зосередження особового складу противника, знищили 3 склади БК – Генштаб

Українські захисники завдали ударів по 14 районах зосередження особового складу противника протягом доби. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 6 червня.

"Авіація сил оборони за добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника, – сказано в повідомленні. – Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки".

Зазначається, що, крім того, уражено 9 пунктів управління, 3 склади боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, 14 артилерійських підрозділів противника на вогневих позиціях та 16 інших важливих цілей ворога.

"Противник і надалі зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей, – йдеться в повідомленні. – Протягом доби відбулось 28 бойових зіткнень".

Раніше повідомлялось, що всі 35 ракет було знищено, але є загиблі й поранені: Генштаб про добові обстріли України.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті