Сили оборони України встановили вогневий контроль над трасою Бахмут - Горлівка

Українські військові під час контрнаступу встановили вогневий контроль над трасою Бахмут - Горлівка, це ускладнило логістику окупаційних військ. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону "Єдині новини" 21 вересня.

"Вихід поблизу Андріївки й Кліщіївки дає нам можливість ближче підійти до траси Бахмут - Горлівка, яка вже знаходиться під нашим вогневим контролем. Туди вже дістають і міномети, і протитанкові розрахунки. Тому постачання противника на цьому напрямі вже значно ускладнилося й ускладниться в подальшому", - зазначив Євлаш.

Він додав, що Сили оборони продовжують наступати на півдні Бахмута та мають успіхи в районі Андріївки, Одрадівки та Курдюмівки. За його словами, росіяни, які стоять в обороні, мають у 7-8 разів більші втрати, ніж українці в наступі.

Раніше повідомлялось, що Україна нанесла удар по аеродрому "Саки" в окупованому Криму.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті