Сили оборони нанесли 10 ударів у районах скупчення живої сили ворога. Триває наступальна операція на двох напрямках – Генштаб

Українські захисники нанесли 10 ударів про районах скупчення живої сили окупантів протягом минулої доби. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 6:00 3 серпня.

"Авіація сил оборони за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, – сказано в повідомленні. – Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один район зосередження особового складу".

Крім того, авіація завдала 3 удари по зенітно-ракетних комплексах окупантів. Також було знищено 9 розвідувальних БПЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 21 артилерійський засіб на вогневих позиціях, 1 радіолокаційну станцію, 3 пункти управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 2 засоби протиповітряної оборони та 2 склади боєприпасів ворога.

Зазначається, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Раніше повідомлялось, що близько півтора десятка "шахедів" було збито на підльоті до Києва вночі.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті