Сунак на власні очі побачив наслідки смертоносного удару росії по багатоповерхівці Києва, де мешкало 700 людей

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час свого візиту до України на власні очі побачив наслідки терористичного удару росії по багатоповерхівці Києва 12 січня. Відповідне відео розмістили очільник МВС України Ігор Клименко та ДСНС України в Телеграм. 

"У цьому будинку проживало понад 700 людей. Внаслідок ракетного удару окупантів 4 осіб загинули, 50 постраждали, сотні залишилися без житла", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Ріші Сунак та заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба подякували рятувальникам ДСНС, які першими приїхали на місце події та діставали постраждалих з-під завалів. Також поспілкувались із жителями, які втратили оселі та транспорт.

Раніше повідомлялось, що Зеленський та Сунак підписали договір про безпеку, який діятиме до вступу України в НАТО.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті