Суд залишив чинним вирок Царьову – зрадника України заочно засудили до 12 років ув'язнення

Київський апеляційний суд залишив у силі вирок суду колишньому народному депутату України та кандидату у президенти Олегу Царьову. Про це 6 березня повідомляє прес-служба суду.

"06 березня 2023 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула матеріали кримінального провадження за апеляційною скаргою захисника, який діє в інтересах обвинуваченого Олега Царьова на вирок Шевченківського районного суду міста Києва від 03 травня 2022 року... Скаргу, подану захисником, залишено без задоволення", - повідомили у суді.

Зазначимо, що у травні 2022 року Царьова визнали винним у злочинах за частиною 2 статті 110 та частиною 3 статті 109 Кримінального кодексу України. Нардепа-зрадника було заочно засуджено до 12 років в'язниці.

Окремо у суді зазначили, що Царьов продовжив свою антиукраїнську діяльність і після 2014 року. Зокрема, він брав активну участь спільно з російськими військовими в антилюдських заходах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що брата екс-нардепа Царьова визнали винним у тероризмі – він попросився на обмін у РФ.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті