Суд продовжив термін дії зобов'язань для митрополита УПЦ МП Павла

Солом'янський районний суд 11 серпня продовжив термін дії зобов'язань настоятеля Києво-Печерської лаври Української православної церкви (Московського патріархату) Павла (Петра Лебедя). Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на адвоката митрополита Микиту Чекмана.

Як повідомляється, термін дії зобов'язань продовжили в межах строку досудового розслідування, але не більше ніж на два місяці.

Нагадаємо, в СБУ прокоментували звільнення митрополита Павла Лебідя з-під варти під заставу. 

Раніше повідомлялось, що митрополита Павла звільнено з-під варти: адвокат каже, що внесено заставу у розмірі 33 млн 300 тисяч гривень, які назбирали віряни УПЦ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті