США не видали візу міністру МВС РФ через агресію Росії проти України

США не видали візи російської делегації для участі у саміті міністрів внутрішніх справ ООН. Про це з посиланням на постпреда РФ під час організації Василя Небензю повідомляють російські ЗМІ.

Дипломат обурено заявив, що ця ситуація — грубе порушення з боку США, оскільки видача віз за таких обставин не є привілеєм, а обов'язком держави.

"Через дії американської сторони участь у саміті російської делегації з МВС на чолі з міністром внутрішніх справ Володимиром Колокольцевим була зірвана. Це чергове кричуще порушення США своїх зобов'язань за угодою про центральні установи ООН", - зауважив Небензя.

Він не уточнив, що відмова у видачі американської візи міністру МВС пов'язана з агресією РФ проти України та грубим порушенням країною-агресором усіх принципів ООН.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті