США хочуть розширити програму підготовки українських військових, щоб змінити динаміку на фронті – New York Times

США мають намір розширити програми навчання українських військових та за рахунок цього змінити динаміку бойових дій в Україні. Про це повідомляє The New York Times.

"США та їхні союзники мають не тільки наростити постачання озброєнь, у тому числі танків, бойових машин піхоти та артилерії, але також розширити навчання українських військових, щоб ті мали можливість використовувати все нове обладнання у зв'язці", - повідомляється в матеріалі NYT.

Таке рішення наші союзники приймають через побоювання, що заморожування конфлікту буде вигідна росії. У зв'язку з цим США та союзники останніми тижнями почали активніше обговорювати, як змінити динаміку на полі бою на користь України.

"Це буде експрес-курс навчання тому, що американські військові називають загальновійськовим боєм, ведення якого відточується у ЗС США місяцями, якщо не роками тренувань", - йдеться у статті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чехії пройдуть навчання 4000 українських військових.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті