США хочуть розширити програму підготовки українських військових, щоб змінити динаміку на фронті – New York Times

США мають намір розширити програми навчання українських військових та за рахунок цього змінити динаміку бойових дій в Україні. Про це повідомляє The New York Times.

"США та їхні союзники мають не тільки наростити постачання озброєнь, у тому числі танків, бойових машин піхоти та артилерії, але також розширити навчання українських військових, щоб ті мали можливість використовувати все нове обладнання у зв'язці", - повідомляється в матеріалі NYT.

Таке рішення наші союзники приймають через побоювання, що заморожування конфлікту буде вигідна росії. У зв'язку з цим США та союзники останніми тижнями почали активніше обговорювати, як змінити динаміку на полі бою на користь України.

"Це буде експрес-курс навчання тому, що американські військові називають загальновійськовим боєм, ведення якого відточується у ЗС США місяцями, якщо не роками тренувань", - йдеться у статті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чехії пройдуть навчання 4000 українських військових.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті