Спроби оточити Авдіївку продовжуються, ЗСУ тримають оборону і б’ють ворога – Тарнавський

Російські війська не полишають спроб оточити Авдіївку, однак успіхів не мають і несуть втрати. Про це повідомив 1 листопада у Телеграмі командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Наші воїни стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського", - зазначив він.

За словами Тарнавського, втрати ворога на цьому напрямку за останню добу склали 381 особа, п’ятеро окупантів здалися в полон.

Знищено 32 одиниці військової техніки. Зокрема, два танки, чотири ББМ, п’ять артсистем, протитанковий ракетний комплекс,14 БпЛА, дев’ять автомобілів та чотири одиниці спецтехніки.

Загалом на Таврійському напрямку ворог завдав 37 авіаударів, провів 39 бойових зіткнень та здійснив 1112 артобстрілів.

Як повідомлялося, окупанти на Донеччині втратили близько 6500 військових з початку наступу на Авдіївку

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті