Співвідношення доходить один до десяти: Маляр розповіла про втрати на Східному фронті

Втрати російських окупантів на війні проти України значно вище, ніж у Сил оборони. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 29 березня у телеграм-каналі.

"На жаль, втрати - це неминучий наслідок війни. Без втрат не буває. Одна з головних задач воюючої сторони - знищення фізичної сили противника. Але втрати ворога в рази більше. Це при тому, що у них перевага по кількості особового складу і озброєння", - пише Маляр.

За її інформацією, втрати були більші у окупантів і в 2014-2015 роках, але зараз той коефіцієнт майже удвічі зріс на нашу користь.

"У нас бувають такі дні на Сході, коли співвідношення вбитими сягає 1 до 10. Це, звісно, не щодня", - пояснила заступниця міністра оборони.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті