Співачка Ані Лорак вирішила прийняти російське громадянство - росЗМІ

Українська співачка Ані Лорак подала заяву на російське громадянство. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на джерело в оточенні співачки. 

За словами співрозмовника агентства РИА Новости, артистка подала документи на громадянство РФ ще в лютому. Інші джерела цієї інформації не підтверджували. Сама Ані Лорак на момент публікації це не коментувала.

Як зазначає РИА Новости, у 2016 році депутат Держдуми Віталій Мілонов пропонував допомогти Лорак отримати російський паспорт, але тоді представник артистки сказав, що вона не збирається змінювати громадянство.

Нагадаємо, Ані Лорак народилася в Чернівецькій області України, їй присвоїли звання народної артистки України 2008 року. Артистка постійно дає концерти в Росії і виступає в російських шоу, вона лауреатка "Золотого грамофона", "Пісні року" і премії Муз-ТВ.

Ані Лорак прямо не висловлювалася про повномасштабну війну росії з Україною. Z-патріоти дорікали їй у допомозі українським біженцям. Під час війни в деяких російських містах скасовували виступи Лорак нібито через те, що вона збирала гроші для ЗСУ. У підсумку співачка заявила, що "ніколи не надавала військової допомоги", а все життя займалася тільки гуманітарною допомогою. Восени 2022 року Лорак потрапила під санкції України.

Як повідомлялося, Ані Лорак знайшла спосіб заробляти рублі на дітях, які залишилися без батьків. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті