Чужа для всіх: у Краснодарі скасували концерт Ані Лорак через "любов до київської влади"

Українська співачка Ані Лорак, яка проживає в росії навіть після повномасштабного вторгнення рашистів до України, не зможе виступити у Краснодарі. Про рішення скасувати її концерт заявив мер Краснодара Євгеній Наумов у своєму телеграм-каналі.

"Хочу поділитися і своєю думкою щодо неминучого скасування концерту співачки Ані Лорак у Краснодарі. Ми — жителі проти того, щоб у нашому місті «влаштовували шоу» люди, які освідчуються в коханні правлячої в Україні влади, яка воює проти нас. Жоден підприємець, актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо СВО, не зароблятимуть тут. Ми не можемо гарантувати, що зрештою ці гроші не підуть на підтримку тих, хто воює проти наших хлопців, постачає їм снаряди та боєприпаси", - заявив мер Краснодара.

Як повідомлялося раніше, РНБО ввела санкції проти Ані Лорак, Таісії Повалій та Регіни Тодоренко

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті