Спецназівці з групи "Білі вовки" за 5 днів знищили 22 ворожі об'єкти

Спецназівці Центру спецоперацій "А" СБУ з групи "Білі вовки" знищили за 5 днів 22 ворожі об'єкти, включаючи 14 танків, 4 БМП і 2 бліндажі з піхотою противника. Про це у Телеграм повідомляє прес-центр СБУ 23 березня.

"Ще 22 знищені цілі – на рахунку бійців Служби безпеки України, які влаштовують росіянам пекло на східних рубежах. Спецпризначенці Центру спецоперацій "А" СБУ з групи "Білі вовки" лише за 5 днів відмінусували: 14 танків, 4 БМП, 2 бліндажі з піхотою противника, 1 спецмашину для розмінування, 1 склад з боєприпасами. Працюємо далі до повної Перемоги!", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомлялося, Сили оборони за добу 22 березня знищили 13 танків та 660 окупантів.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті