Знов "прильоти": мер Харкова повідомив про обстріл міста

Рашисти ввечері, 16 серпня, знову обстріляли Харків. Про перші наслідки для міста розповів мер Харкова Ігор Терехов у Телеграм.

"Знову прильоти Салтівським районом. Попередньо – без постраждалих, але з пожежею. Прошу всіх бути в укриттях...", - написав він.

"Обстріляли гаражний кооператив, зруйновано та горять приватних кілька гаражів. Ще постраждала транспортна інфраструктура. Про постраждалих, як і раніше, інформації немає. Сподіваюся, всі люди цілі та неушкоджені", - додав Терехов.

Нагадаємо, що цієї ночі Харків пережив один з наймасивніших обстрілів за останній час. Росія вдарила з реактивних систем залпового вогню по п'яти із дев'яти районів Харкова. Такого радіусу удару ракетами по місту не було давно.

Ворог поцілив у житлові будинки і дорожнє покриття, близько 2:30 було зафіксовано одразу сім пусків ракет з Бєлгорода, удари прийшлися по Шевченківському, Київському, Салтівському, Індустріальному та Холодногірському районах міста Харків. Основна маса ракет влучила по відкритих територіях і не викликала пожеж, будівлі пошкоджені осколками та вибуховою хвилею, частково зруйноване дорожнє покриття, постраждалих немає.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті