"Скоро нас битимуть". Гіркін розкритикував рішення про надання снарядів ПВК "Вагнер"

Терорист Ігор Гіркін-Стрєлков розкритикував рішення Міноборони РФ про надання боєприпасів ПВК "Вагнер" у будь-якій кількості. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

"На цирковому манежі - всі ті ж самі. Суровікін, який відзначився геніальною деескалацією з-під Києва, а потім "Непростим Рішенням" (тобто здаванням без бою Херсона). Шойгу (який нікуди не подівся, так само як і Герасимов). Сам Пригожин-Недобахмутський (він "Весельчак У") - визнаний майстер "м'ясних штурмів", який зумів просунутися ціною величезних невиправданих втрат приблизно на 15-20 кілометрів за півроку", - написав він.

За словами Гіркіна, російські війська продовжать воювати "так само бездарно і криваво".

"Хіба що - у когось заберуть навіть ті крихти боєприпасів, що давали раніше, щоб передати їх бійцям Чорного Клоуна (з якого завзято "ліплять і ліплять Наполеона", та ось біда - не виходить ніяк, оскільки матеріал - гівно", - наголосив терорист.

Він також зазначив, що дотиснуть росіяни Бахмут чи ні – не має тепер не жодного значення.

"Скоро нас битимуть. Оскільки побити ворога у нас за зимово-весняну кампанію "не вийшло від слова зовсім", - написав Гіркін-Стрєлков.

Як повідомлялося раніше, Євген Пригожин заявив, що Міністерство оборони РФ обіцяє забезпечити ПВК "Вагнер" боєприпасами у будь-якій кількості, прикрити їхні фланги і взагалі дало "музикантам" повний карт-бланш на дії в Бахмуті.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті