Скандал у "святому" сімействі: кремлівський пропагандист обхамив заступника міністра, а речницю МЗС обізвав "шмарою"

Ведучий пропагандистського російського каналу "Соловйов Live" політолог Євген Сатановський обхамив заступника міністра закордонних справ РФ Михайла Богданова та офіційного представника МЗС Марію Захарову в прямому ефірі через їхні нібито "антиізраїльські висловлювання". Про це з обуренням пише прокремлівське агентство "Eadaily" в публікації під заголовком "Сіонізм на марші: Сатановський публічно образив керівництво МЗС Росії".

"Етнічний єврей, але громадянин Росії Сатановський взявся звинувачувати російських дипломатів у продажності та пияцтві одночасно за їхню нібито антиізраїльську позицію. При цьому Захарову він назвав "шмарою". Висловлювання Сатановського вже щосили смакують русофобські західні та українські ресурси", - обурюється агентство.

"Залишається сподіватися, що в цьому разі МЗС РФ не залишить поза увагою заяв "патріота Ізраїлю" з російським паспортом і обійдеться без традиційних виразів заклопотаності, прямо звернувшись до прокуратури", - вказує прокремлівське агентство.

Також жорстко відреагувала на висловлювання Сатановського і газета "Московский комсомолец".

У публікації під заголовком "Сатановський осатанів: брудно обізвав в ефірі Марію Захарову" газета їдко зауважує, що "професійний патріот визначився з батьківщиною".

"Арабо-ізраїльський конфлікт дійшов і до наших палестин. Слідом за всякими "людьми з гарними обличчями" у нас спалився професійний патріот Сатановський. Назвав в ефірі брудним словом офіційного представника МЗС Росії Марію Захарову, заявив, що вона п'янь, натякнув, що заступник голови МЗС Михайло Богданов (на його думку - теж алкоголік) може отримувати арабські гроші", - таврує Сатановського "МК".

"З чого так осатанів Сатановський? Начебто і Богданов, і Захарова висловлюють державну позицію Російської Федерації, засуджують очевидно неспіврозмірну відповідь Ізраїлю на терористичну атаку, внаслідок якої сотнями гинуть ні в чому не винні мирні жителі, руйнуються житлові будинки, лікарні, церкви та мечеті. Можна навіть не брати до уваги, що Ізраїль - вірний союзник нашого головного геополітичного противника. Та ось якраз із цього його і "бомбануло" - справжня батьківщина вийшла на перший план і засунула кудись у комору "патріотизм" до місця перебування і навіть громадянство. Так закипіла кров - не чіпайте Ізраїль, святу землю - що втриматися хоча б у рамках пристойності ніяк не вийшло. Ну, правильно, це війна. А на війні все лушпиння злітає і справжню сутність людини стає видно як на долоні", - "викриває" газета.

"Ведучий "СоловьевLIVE" Сатановський виголошував спіч про пияцтво якраз у ювілей Володимира Соловйова. Та й з приводу грошей... А ізраїльське посольство не вкладає гроші у "своїх" ЛОМів (лідерів громадської думки) для створення правильного "порядку денного"?.. Сатановський не перший, хто визначився з батьківщиною. І не останній - адже конфлікт ще не розгорівся на повну силу. Будуть і крутіші камінг-аути", - визнає "Московский комсомолец".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті