Шкура невбитого ведмедя. У РФ обіцяють доповнити шкільний підручник з історії інформацією про "перемогу Росії в СВО"

У РФ шкільний підручник історії з розділом про "спеціальну військову операцію" буде доповнено новими розділами про "перемогу Росії". Про це заявив міністр освіти країни-агресора Сергій Кравцов.

Наразі до шкільних підручників включено розділ, у якому викладається російська версія нападу РФ на Україну. Школярам в ура-патріотичному стилі повідомляється про те, що вже в лютому 2022 року ЗС РФ почали перемагати, а на момент надходження підручника до шкіл і початок нового навчального року російські війська продовжили утримувати ініціативу на полі бою. Про успішні операції ЗСУ зі звільнення від загарбників Київської, Харківської та Херсонської областей в підручнику нічого не йдеться. Звісно, у підручнику нічого не сказано про підсумки довготривалої "СВО".

"Щойно ми переможемо, ці розділи теж будуть доповнені в підручнику історії", - пообіцяв міністр "виправити" ситуацію.   

Раніше Кравцов повідомляв, що підручник історії з розділом про "СВО", але без "перемоги Росії" буде доступний з 1 вересня.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті