Ще 600 жителів Бєлгорода РФ опановують навички евакуації: побоюються "частин боєприпасів, що не розірвалися"

Із російського Бєлгорода евакуюють приблизно 600 осіб 3 січня. Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. 

"...Через велику кількість обстрілів можливе падіння частин боєприпасів, що не розірвалися. Один із таких боєприпасів сапери виявили сьогодні на вулиці Червоноармійській. Наразі вибухотехніки Міністерства оборони ухвалюють рішення про його утилізацію. Оперативним штабом ухвалено рішення провести евакуацію 323 індивідуальних будинків у радіусі 500 метрів. За попередніми даними, це близько 600 осіб", - написав Гладков.

Він повідомив, що ще 2 боєприпаси виявлено в мікрорайоні Равлик, де рішення щодо можливої евакуації ухвалять пізніше.

Раніше повідомлялося, що в російському Бєлгороді з самого ранку гримлять вибухи.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті