Шеф-кухар з Вінницької області у Польщі вбив 29-річну дружину й двох маленьких доньок і кілька днів прожив в одному помешканні з тілами

У Польщі відомий в Україні шеф-кухар з Вінницької області вбив свою 29-річну дружину та двох маленьких доньок. Про це повідомляє ТСН 24 листопада. 

"Трагедія сталася поблизу міста Познань. 42-річний чоловік задушив свою дружину та двох маленьких доньок. Він кілька днів прожив із тілами покійних і лише згодом у всьому зізнався. Жертвами чоловіка стали його 29-річна дружина Юлія, півторарічна Марійка та 4-річна Даринка", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 11-річний син Юлії від першого шлюбу "дивом уцілів".

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі затримано чоловіка, який задушив 43-річну знайому й викинув оголене тіло на вулицю.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті