"Шаманський транс і кулінарний майстер-клас": терорист Гіркін іронізує з приводу нудного спічу путіна

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) відреагував на послання російського диктатора путіна на Федеральних зборах РФ, заявивши, що слухачів такої мови незабаром заманюватиму "радикальними методами". Про це він 21 лютого написав у своєму телеграм-каналі.

На його думку, слухати промови путіна скоро можна буде лише за допомогою або силових методів, або пропонуючи гумористичну програму:

"Мабуть, якщо Володимиру Володимировичу судилося зачитувати наступне послання (за підсумками року), то заманювати глядачів і слухачів доведеться вже радикальнішими методами. Наприклад - усіх бюджетників організовано зганяти до екранів під контролем МВС і прокуратури, а іншим обіцяти що типу:

"Президент виступить із сольною гумористичною програмою, станцює і заспіває, зіграє на губній гудельці, покаже пародію на Джозефа Байдена та інших політичних лідерів сучасності! А також на вас чекають пантоміма, передбачення майбутнього по Ванзі, практична демонстрація шаманського трансу і кулі кухні! Як приємне доповнення - казки про ваше сьогодення".

Інакше глядача складно буде залучити, перегляди впадуть, Володимир Володимирович засмутиться і буде в поганому настрої, і його рейтинг за версією ВЦВГД почне зростати ще швидше, ніж у минулому році", - гуморить Гіркін.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті