"Шахтар" забив у Мадриді, але все одно поступився "Реалу" у Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів поступився мадридському "Реалу" 5 жовтня. На стадіоні "Сантьяго Бернабеу" донеччани дали бій, але пропустили двічі на початку матчу.

"Реал" розпочав матч із кількох небезпечних атак, поступово затискаючи "гірників" на своїй половині поля. І вже на 13 хвилині Родріго скористався рикошетом від Степаненка та відкрив рахунок у матчі.

Після цього мадридці не заспокоїлися, повністю контролюючи перебіг зустрічі, не допускаючи навіть мінімальних моментів біля своїх воріт. А на 28 хвилині Вінісус подвоїв перевагу своєї команди.

На щастя для українських уболівальників, уже на 39 хвилині Олександр Зубков забив свій дебютний гол ударом бічними ножицями. У другому таймі тиск "Реала" не знизився, але більше обіграти Анатолія Трубіна мадридцям не вдалося.

Своєю чергою донеччани провели другий тайм куди впевненіше та частіше турбували Андрія Луніна. Однак і їм не вдалося більше забити – фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "Реала".

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Реал" – "Шахтар" – 2:1 (2:1, 0:0)

Голи: 1:0 Родріго (13); 2:0 Вінісіус (28); 2:1 Зубков (39).

Нагадаємо, що у другому матчі групи Ліги чемпіонів донеччани змогли здобути нічию, пропустивши першими від "Селтіка".

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті