"Шахтар" розгромно поступився "Лейпцигу" і залишив Лігу чемпіонів

У завершальному матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" поступився "Лейпцигу". Матч, який пройшов 2 листопада у Варшаві, завершився з рахунком 0:4 на користь німців.

Крістофер Нкунку відкрив рахунок у матчі вже на 10 хвилині – на його добивання Анатолій Трубін вже не встигав зреагувати, а захисники донеччан просто проґавили французького лідера атак "Лейпцига". Однак у першому таймі і гравці "Шахтаря" неодноразово вибігали в атаки, щоправда, змогли завдати всього одного удару - неточним пострілом відзначився Іван Петряк.

Активно "гірники" розпочали і другий тайм. Однак знову швидкий гол забили гості – Андре Сілва скористався плутаниною у захисті донецької команди та подвоїв перевагу своєї команди.

Надалі "гірники" остаточно розклеїлися та Ігору Йовічевичу не вдалося освіжити гру замінами. А ось німці змогли взяти реванш за розгромну поразку у першому матчі – на 62 хвилині гол на свій рахунок записав Собослаї, а на 68 – Дані Ольмо.

За підсумками групового етапу саме німецька команда продовжить виступи у Лізі чемпіонів. "Гірники", своєю чергою, навесні гратимуть у Лізі Європи.

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Шахтар" – "Лейпциг" – 0:4 (0:1, 0:3)

Голи: 0:1 Нкунку (10); 0:2 Сілва (50); 0:3 Собослаї (62); Ольмо (68).

Нагадаємо, що у першому матчі цих команд розгромну перемогу змогли здобути саме донеччани.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті