"Шахтар" дізнався ім'я суперника по 1/8 фіналу Ліги Європи

Донецький футбольний клуб "Шахтар" отримав суперника по 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА. Жеребкування відбулося 24 лютого у штаб-квартирі УЄФА.

За результатами жеребу, "Шахтар" гратиме проти нідерландського "Фейєнорду". Перші матчі відбудуться 9 березня, матчі-відповіді - 16 березня.

Серед інших пар 1/8 фіналу Ліги Європи відзначимо, що лондонський "Арсенал", за який грає українець Олександр Зінченко, зустрінеться із ліссабонським "Спортінгом". 

"Шахтар" грав проти "Фейєнорда" лише двічі: обидва матчі відбулися у сезоні 2017/2018 у груповому етапі Ліги чемпіонів. В обох матчах "гірники" одержали перемогу: 3:1 у Харкові та 2:1 у Ротердамі.

Ліга Європи УЄФА. Жеребкування 1/8 фіналу

"Уніон Берлін" (Німеччина) - "Юніон" (Бельгія)

"Севілья" (Іспанія) - "Фенербахче" (Туреччина)

"Ювентус" (Італія) - "Фрайбург" (Німеччина)

"Байєр" (Німеччина) - "Ференцварош" (Угорщина)

"Спортінг" (Португалія) - "Арсенал" (Англія)

"Манчестер Юнайтед" (Англія) - "Бетіс" (Іспанія)

"Рома" (Італія) - "Реал Сосьєдад" (Іспанія)

"Шахтар" (Україна) - "Фейєнорд" (Нідерланди).

Як повідомлялося раніше, "Шахтар" переміг французький "Ренн" в серії пенальті

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті