Сепаратисти повідомляють про обстріл Алмазної та Золотого-1 на Луганщині, місцеві жителі – про приліт по базі росіян у Кадіївці

На окупованій Луганщині 11 травня сепаратисти повідомляють про обстріли міст Алмазна та Золоте-1, а місцеві пабліки – про приліт до бази "Едельвейс" у Кадіївці, де, ймовірно, базувалися окупанти.

"Обстріл був о 04:55, пряме влучання в котельню на вулиці Менделєєва в Золотому-1, будівлю зруйновано", - повідомили в так званій "мерії" Первомайська, до якого належить Золоте-1.

"О 05:25 територія міста Алмазної піддалася обстрілу", – йдеться в іншому повідомленні сепаратистів.

Уточнюється, що в Алмазній пошкоджено газопровід і низку будівель (див. фото).

У всіх повідомленнях підкреслюється, що жертв серед цивільного населення немає.

Крім того, місцеві жителі повідомляють про приліт на базу "Едельвейс" у Кадіївці вранці 11 травня, яку, за попередньою інформацією, використовували у своїх цілях окупанти.

Раніше повідомлялося, що в Кадіївку прилетіли три ракети HIMARS, є влучання в готель, де жили окупанти.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті