Сенсації не відбулося: Франція обіграла Марокко і вийшла у фінал ЧС-2022

Другий поєдинок 1/2 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому збірна Франції зустрічалася з національною командою Марокко, відбувся у середу, 14 грудня. Гра проходила на стадіоні "Ель-Байт" в місті Ель-Хаур і завершилася перемогою команди Дідьє Дешама, - пише УНІАН

Футболісти збірної Франції досить швидко відкрили рахунок у грі - на 5-й хвилині відзначився Тео Ернандес. Захисник "синіх" після рикошету зумів підлаштуватися під м'яч, що летів у повітрі, і в акробатичному стрибку відправив його у ворота.

У першому таймі і у Франції, і у Марокко були небезпечні моменти, про що говорять два попадання в штангу з боку обох команд, проте більше забитих голів глядачі не побачили. 

На 79-й хвилині поєдинку Кіліан Мбаппе продемонстрував чудеса своєї техніки, француз обіграв кілька футболістів Марокко і пробив по воротах - м'яч рикошетом відлетів на дальню штангу, де залишився один Коло Муані, який і відправив м'яч у ворота. 

Франція - Марокко - 2:0

Голи: Ернандес, 5, Коло Муані, 79

Франція: Льоріс, Кунде, Варан, Конате, Тео Ернандес, Чуамені, Фофана, Дембеле (Коло Муані, 78), Грізманн, Мбаппе, Жиру (Тюрам, 65)

Марокко: Буну, Хакімі, Ель Ямік, Саїсс (Амалла, 21 (Ез Абді, 78), Агерд, Мазрауі (Аттіат-Аллаль, 46), Амрабат, Унагі, Зієш, Ен-Несірі (Хамдалла, 66), Буфаль (Абухлаль, 66).

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті