СБУ затримала колаборантів у Донецькій та Харківській областях

Служба Безпеки України в ході стабілізаційних заходів затримала поплічників окупантів у Донецькій та Харківській областях. Про це повідомляє прес-служба відомства.

На Харківщині зловмисников виявився мешканець Ізюмського району, який після захоплення частини регіону підтримав російських загарбників і запропонував їм свою допомогу у війні проти України. Він добровільно брав участь у будівництві ворожих блокпостів та ремонтував бронетехніку окупантів.

Після деокупації району зловмисник намагався приховатися на території області, однак його було виявлено працівниками спецслужби.

У Донецькій області поплічницею окупантів стала мешканка Лиману, яка очолила «відділ персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення днр». Під час деокупації міста зловмисниця виїхала до Вінницької області та намагалася приховатися від правосуддя.

В СБУ зазначають, що обидва колаборанти перебувають під вартою.

Як повідомлялося раніше, на Сумщині СБУ затримала священника Московського патріархату, який шпигував для РФ

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті