СБУ проводить безпекові заходи на об'єктах Хмельницької АЕС

Служба безпеки України проводить безпекові заходи на обʼєктах Хмельницької АЕС та у місті Нетішин. Про це говориться у повідомленні ХАЕС на сторінці у Фейсбук 16 січня.

"Управлінням СБ України у Хмельницькій області проводяться безпекові заходи в м. Нетішин та на об’єктах ВП ХАЕС", - йдеться у повідомленні.

Такоже в ньому нагадується краянам про заборону фото- відеофіксації та неприпустимість поширення у соціальних мережах чи загальнодоступних чатах переміщення української військової техніки та дій військовослужбовців і правоохоронців, які залучені до проведення зазначених заходів.

"Чинне законодавство передбачає сувору відповідальність за несанкціоноване поширення інформації щодо переміщення або дислокацію військових формувань в період воєнного стану. Зокрема, статтею 114-2 Кримінального кодексу України заборонено поширювати інформацію про: направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів; переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань тощо", - нагадали на ХАЕС.

Як повідомлялося, генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Маріано Гросі відвідає Україну наступного тижня з метою забезпечення постійної присутності експертів з ядерної та фізичної ядерної безпеки на всіх об'єктах атомної енергетики країни.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті