Салліван запевняє Єрмака: Адміністрація Байдена хоче "якомога швидше" досягти згоди Конгресу щодо фінансування для України

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном, який запевнив: адміністрація Байдена хоче "якомога швидше" досягти згоди Конгресу щодо фінансування для України. Про це Єрмак пише у своєму Телеграм-каналі 5 березня.

"Обговорили поточну ситуацію на фронті та дії Сил оборони України задля відсічі російському вторгненню. Акцентував, що кожного дня та ночі українські міста й громади страждають від повітряних атак рф, тож потреба в посиленні системи ППО України залишається надзвичайно гострою", - зазначив Єрмак.

Джейк Салліван запевнив його, що адміністрація Президента США "продовжує вести діалог із конгресменами обох партій, щоб якомога швидше досягти згоди Конгресу щодо схвалення фінансування для України".

"Висловив подяку Джейку Саллівану, команді Президента США Джозефа Байдена, обом палатам і партіям Конгресу Сполучених Штатів та всьому американському народові за постійну увагу та незмінну підтримку України, яка протистоїть російській агресії та бореться за свободу й демократію у Європі", - вказав Єрмак.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті