Саакашвілі заявив про "активне" повернення в грузинську політику "паралельно з діяльністю в Україні"

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що відтепер має намір брати активну участь у грузинській політиці. Про це повідомляє Грузія онлайн.

Як написав Саакашвілі у Facebook, зроблені вчора, 15 червня, на засіданні Верховної Ради Аджарії заяви стали для нього "останньою краплею".

"Останньою краплею став парад зрадників, який я вчора побачив у Верховній Раді Аджарії. Зрада Грузії і спроба зросійщення вже проникли на всі рівні. Незважаючи на стан здоров'я, я маю намір дуже активно включиться в грузинську політику, паралельно з моєю діяльністю в Україні. Ми не повинні склавши руки чекати перемоги України, а активно наближати їх нашими інноваційними та сміливими діями. Відсьогодні маю намір брати участь у всіх "судах", де можу [брати участь] фізично. Також, як і завжди, закликаю до об'єднання всі національні, антиросійські сили Європи, зокрема, насамперед, засновану мною партію "Національний рух", - йдеться в заяві Саакашвілі.

У повідомленні наголошується, що 15 червня глава уряду АР Аджарії Торніке Ріжвадзе представив доповідь Верховній Раді. Після виступу Ріжвадзе поставили запитання члени Верховної Ради від опозиції. Одне із запитань стосувалося збільшення кількості громадян РФ і пов'язаних із цим небезпек. Торніке Ріжвадзе назвав війну 2008 року "боягузливо програною війною".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті