"Русні - як тарганів". У Маріуполі фіксується нестандартне переміщення військової техніки окупантів - Андрющенко

Протягом п’ятниці – суботи у Маріуполі фіксується нестандартне перекидання підрозділів російської військової техніки з Бердянського напрямку через Мангуш / Маріуполь на півдні Донецької області. Про це повідомив у Телеграм радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

За його словами, перекидання йде колонами в супроводі військової поліції. 

"Відверто один підрозділ – одна колона (жива сила, їх мотлох та БК)", - зазначив Анрющенко. 

Як вказує радник мера, також хафіксовано нове поповнення в таборах окупантів на узбережжі Маріупольського району. 

"Фіксуємо наявність військових азійської зовнішності ("наші" кажуть– буряти для спрощення опису), які не володіють російською. Дивні племена", - зазначив Андрющенко. 

За його словами, велика колона окупантів прибула з росії через місто в бік Бердянська у супроводі та із забезпеченням безпеки проїзду.

Також, як зазначає радник мера Маріуполя, вночі 3 грудня прибуло посилення Росгвардії з числа кадирівців, а попереднє поповнення розміщується на території ММК ім. Ілліча.

"У підсумку основна тенденція в перекиданні саме підкріплення / посилення зберігається Мар’їнка/Авдіївка/Бахмут. Тобто північ Донецької області. Судячі з переміщення боєздатності (принаймні частково) на цьому напрямку підтримуються не просто мобілізованими з таборів, але з інших ділянок фронту. У той самий час активно накопичуються чергові резерви в таборах підготовки в Маріупольському районі. Русні як тарганів – не меншає, лише змінюється вік та етнос", - написав Андрющенко. 

Нагадаємо, 2 грудня у Маріуполі пролунав вибух на базі окупантів. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті