Росія вичерпає свої запаси придатних для використання боєприпасів до початку 2023 року - Reuters

Росія незабаром вичерпає свої запаси придатних боєприпасів для артилерії – і це відбудеться до 2023 року. Про це 12 грудня повідомляє Reuters із посиланням на високопоставленого американського військового.

"Ми оцінюємо це з урахуванням інтенсивності вогню, з якою росія використовує свої артилерійські та ракетні боєприпаси з погляду того, що ми називаємо повністю придатними артилерійськими та ракетними боєприпасами. Вони, напевно, можуть це зробити на початок 2023 року", - зазначив співрозмовник видання.

Все це призводить до того, що росіяни вже починають використовувати снаряди, які виготовлялися 40 років тому, і це не межа. Все це призведе до того, що у 2023 році окупанти можуть залишитися лише із залишками неутилізованих боєприпасів середини минулого століття.

Єдиний вихід для росії зараз – звертатися за допомогою до інших країн.

Нагадаємо, що на початку вересня з'явилася інформація, що РФ попросила Північну Корею допомогти з постачанням боєприпасів.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті