Росія скасувала зустріч зі США щодо скорочення стратегічних наступальних озброєнь

Росія в односторонньому порядку скасувала зустріч зі скорочення стратегічних наступальних озброєнь із США. Про це 28 листопада повідомляють росЗМІ.

"Росія в односторонньому порядку відклала зустріч і заявила, що запропонує нові дати", - заявили представники посольства США у РФ.

Засідання двосторонньої консультативної комісії з Договору про стратегічні наступальні озброєння (ДСНО) між РФ і США мало відбутися в період з 29 листопада по 6 грудня в Каїрі.

На засіданні в Каїрі планувалося обговорити розбіжності між РФ та США щодо ДСНО, передусім питання про поновлення інспекцій на місцях.

Нагадаємо, на початку листопада повідомлялося, що США та росія готуються відновити переговори щодо контролю над ядерною зброєю.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті