Російські військові 31 серпня били по трьох районах Дніпропетровської області

Російські військові 31 серпня били по трьох районах Дніпропетровської області. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація у Телеграм.

"Протягом дня агресор бив по трьом районам Дніпропетровщини – Криворізькому, Синельниківському та Нікопольському. Через необережність з боєприпасами в області загинув хлопець. У Синельниківському районі на ворожому боєприпасі підірвався 17-річний хлопець. Він торкнувся касетного елементу. Це вже восьма смерть в регіоні через необережність з такими «знахідками»", - йдеться у повідомленні.

Також під ворожий удар потрапила Зеленодольська громада Криворізького району. Пошкоджено житловий будинок. Людей не зачепило.

У Синельниківському районі ворог бив по Великомихайлівській громаді. У Нікопольському районі поцілив по самому Нікополю та Червоногригорівськiй громадi. Попередньо, без жертв. Iнформацiя щодо руйнувань уточнюється.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті