Російські окупанти своїми обстрілами перетворили день пам'яті на день терору – Зеленський

Російські ракетні удари перетворили день пам'яті жертв голодоморів на день терору. Про це 26 листопада у вечірньому відеозверненні заявив Володимир Зеленський.

"Сьогодні вдень ворог завдав ракетного удару по Дніпропетровщині, приватному сектору, звичайним будинкам. Є поранені. Обстрілювали Донеччину, Південь та інші регіони. Росія і цей день, день пам'яті, перетворює на день терору", - заявив глава держави.

Зеленський додав, що російські окупанти обов'язково дадуть відповідь за свої злочини. А українці виженуть зі своєї землі.

Нагадаємо, раніше Зеленський під час саміту "Grain From Ukraine" заявив, що ціни на російську нафту не повинні перевищувати 40 доларів за барель.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті