Росіяни за добу вбили 1 жителя Донеччини, також було виявлено тіло дитини на звільненій території

Російські військові за минулу добу вбили одного мирного жителя Донецької області. Про це 18 травня у Facebook заявив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 17 травня росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у Костянтинівці. Крім того, у Тетянівці було ексгумовано тіло дитини, яка загинула під час окупації. Ще 5 людей в області дістали поранення", - повідомив чиновник.

Загалом же від початку повномасштабного вторгнення відомо про 1521 вбитого і 3543 поранених мирних жителів регіону. При цьому досі неможливо точно встановити кількість жертв у Волновасі та Маріуполі.

Нагадаємо, напередодні в окупованому Донецьку заявили про загибель п'ятьох і поранення 15 осіб через обстріли.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті