"Росіяни все ще шукають шляхи для дестабілізації та послаблення Польщі": затримано 16 російських шпигунів

Агентство внутрішньої безпеки Польщі затримало в країні 16 осіб, пов’язаних з російською розвідкою. Про це повідомив заступник міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслав Жарин, - повідомляє  Польське радіо.

«Агентству вдалось не лише виявити та затримати шпигунів, а й дослідити та виявити спосіб дії, який росіяни використовують у цьому виді діяльності проти Польщі», - сказав Жарин.

За його словами, польська контррозвідка працює дуже ефективно, але не час зупинятись.

«Нашій контррозвідці вдається результативно з'ясовувати, як діють росіяни, це однозначно великий успіх наших служб. Але, на жаль, спочивати на лаврах іще зарано. Росіяни все ще шукають шляхи для дестабілізації та послаблення Польщі», - наголосив Жарин.

Міністерство національної оборони Польщі напередодні повідомило, що для посилення безпеки на польсько-білоруський кордон будуть направлені додаткові військові підрозділи.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті