Росіяни вперше провели настільки масовану ракетну атаку із застосуванням "Кинджалів" - Ігнат

Росія в рамках ракетної атаки 9 березня застосувала нову тактику, у тому числі використавши безліч різних типів ракет. Про це в ефірі національного телемарафону заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Атака справді масштабна, і справді вперше з таких різних типів ракет, ми бачимо цього разу шість "Кинджалів". Тому власне, це така атака, ну-ну, не пригадаю таких, якщо чесно", - сказав речник.

За його словами, для запуску "Кинджалів" використовувалися "літаки різних типів, стратегічної дальньої авіації". Серед носіїв були й МіГ-31, але не лише.

Також Ігнат підтвердив, що загалом було випущено 81 ракету.

Нагадаємо, раніше головком ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що сили ППО збили майже половину з усіх випущених по Україні ракет.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті