Росіяни обстріляли з артилерії та фугасними бомбами Донецьку область, є жертви

Російські окупанти обстріляли з артилерії та фугасними бомбами населені пункти Донецької області. Унаслідок ворожих обстрілів загинули двоє людей. Про це 21 травня повідомляє Донецька обласна прокуратура в Telegram.

Сьогодні під удар окупантів потрапили міста Авдіївка, Часів Яр, смт Нью Йорк, Торецьк та с. Георгіївка Мар'їнської територіальної громади. Георгіївка Мар'їнської територіальної громади. Військові РФ обстрілювали населені пункти зі ствольної артилерії та фугасними авіабомбами ФАБ-250.

Унаслідок влучань у житлову забудову загинули двоє чоловіків 46 і 55 років. Ще шестеро місцевих жителів - двоє чоловіків і чотири жінки отримали тілесні ушкодження. Лікарі діагностували у постраждалих вогнепальні осколкові поранення голови, тулуба та кінцівок.

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватні домоволодіння, багатоквартирні будинки, території підприємства та об'єктів цивільної інфраструктури.

Як повідомлялося, воїни ЗСУ дали відсіч атаці окупантів під Водяним на Донеччині. 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті