Росіяни на окупованому півдні обіцяють гроші за відео про "покращення життя" після окупації

Росіяни намагаються підкупити мешканців тимчасово окупованих територій півдня, аби ті прославляли окупантів на відео. Про це повідомляє Центр національного спротиву 5 грудня.

"На ТОТ півдня ворог обіцяє гроші за відео від хвилини, де мешканець ТОТ має розповідати на камеру як покращилось його життя після того, як рф почала війну. За задумом, це має допомогти росіянам створити низку відео, які потім будуть поширювати на країни заходу російські агенти впливу", - зазначили у ЦНС.

Також окупанти обіцяють, що автори кращих відео отримають роботу у фейкових місцевих ЗМІ, які росіяни створили після захоплення регіону.

"Таким чином у кремлі сподіваються подолати дефіцит пропагандистів у регіоні", - зазначили у ЦНС.

Як повідомлялось раніше, росіяни відкрили "школу блогерів" на окупованих територіях півдня, створюють "журналістів" з нуля.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті