Росіяни відкрили "школу блогерів" на окупованих територіях півдня, створюють "журналістів" з нуля - ЦНС

Російські окупанти планують збільшити кількість пропагандистів на тимчасово окупованих територіях півдня України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Росіяни намагаються подолати дефіцит "журналістів" на тимчасово окупованих територіях. Більшість мешканців відмовляється співпрацювати з окупантами й вони змушені завозити гастролерів з рф для налагодження системи пропаганди в регіоні. Для вирішення проблеми ворог намагається створити "журналістів" з нуля", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, для цього на окупованих територіях півдня окупанти відкрили "школу блогерів", яка фінансується кремлем.

"Ворог сподівається відшукати колаборантів з числа студентів, які в пошуках слави погодяться створювати пропагандистський контент", - зазначає ЦНС.

У Центрі національного спротиву наголошують, що пропаганда є злочином й кожен дотичний до роботи на ворога понесе відповідальність.

Як повідомлялося раніше, на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники посилили вилучення цивільної автомобільної техніки у місцевих жителів.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті