Росіяни хваляться, що візьмуть в автомобільне кільце Азовське море

Заступник глави уряду РФ Марат Хуснуллін заявив, що мережа автомобільних доріг навколо узбережжя Азовського моря, з урахуванням захоплених районів в Україні, буде замкнута у 2024 році. Про це пишуть РосЗМІ.

"У нас дорога М-4 "Дон" з обходом Аксая цього року буде завершена, у нас обхід Краснодара цього року буде завершено, і наприкінці 2023 року - частина ділянки від Краснодара до Керченського мосту, і в 2024 році ще частина Керченського мосту буде повністю збудовано. Чотирисмугова нова дорога. Таким чином, ми Азовське море повністю візьмемо в автомобільне кільце", - цитується Хаснуллін.

Російський віце-прем'єр додав, що близько 386 км доріг, що йдуть уздовж узбережжя Азовського моря територією "нових регіонів" росії, вже відремонтовано минулого року.

Нагадаємо, Кремль у порушенні міжнародного права заявив, що окуповані території Донецької та Луганської областей є "новими суб'єктами РФ".

Як повідомлялося, так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоценко заявив, що останки зруйнованих російськими окупантами будинків Маріуполя використовуватимуться у ремонті та будівництві доріг.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті