Росія вночі спрямувала ракети на Хмельниччину і атакувала 24 "Шахедами" південь України

Російські війська застосували під час нічної атаки по Україні 18 вересня 17 крилатих ракет Х-101/555, які всі були знищені протиповітряною обороною. Про це Повітряні сили України повідомили у Телеграмі.

Зазначається, що пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС окупанти здійснили з Волгоградської області. Усі 17 знищено силами ППО в межах Дніпропетровської, Хмельницької та Полтавської областей.

Зокрема, командувач Повітряних сил Микола Олещук опублікував відео роботи та вдалого збиття ракет противника комплексом ППО IRIS-T над Хмельниччиною та подякував бійцям за успішну бойову роботу.

Крім того, ворог цієї ночі атакував Україну ударними БпЛА типу "Shahed-136/131", які летіли з двох напрямків: (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим). Усього зафіксовано 24 ударних безпілотників у напрямку Миколаївської та Одеської областей.

Вісімнадцять дронів було знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування. ППО працювала в Одеській, Миколаївській та Кіровоградській  областях.

Як повідомлялося, ППО знищила дві російські крилаті ракети над Дніпропетровщиною.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті