ППО знищила дві російські крилаті ракети над Дніпропетровщиною

Сили Протиповітряної оборони збили дві російські крилаті ракети над Дніпропетровською областю під час атаки РФ на Україну 18 вересня. Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак у Телеграмі. 

"Під ранок над областю збили 2 крилаті ракети. Дякую оборонцям за цілодобовий захист неба", - написав він.

Лисак додав, що цієї ночі агресор продовжив знущатися над Нікопольщиною. Обстріляв район чотири рази. З важкої артилерії бив по Нікополю, Мирівській та Марганецькій громадах.

"Пошкоджене комунальне підприємство. Одна господарська споруда знищена, 6 – понівечені. Побиті й 5 приватних будинків. А ще – сонячні панелі. Інші наслідки атак уточнюються. Люди, на щастя, цілі", - зазначив голова ОВА.

 Як повідомлялося, ворог чотири рази за день атакував Нікопольський район Дніпропетровської області.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті