Росія у напівкільці: Норвегія забороняє в'їзд автомобілів з російськими номерами

Норвегія останньою з західних сусідів росії з наступного тижня забороняє в'їзд автомобілів з російськими номерами. Про це повідомляє AP 29 вересня.

"Норвегія оголосила в п'ятницю, що з наступного тижня почне забороняти в'їзд до скандинавської країни легковим автомобілям, зареєстрованим в Росії, що є дзеркальним відображенням санкцій, запроваджених Європейським Союзом проти Москви через її війну в Україні", - зазначається у повідомленні.

За інформацією видання, Уряд Норвегії заявив, що будуть зроблені винятки для дипломатичних транспортних засобів, для автомобілів, що належать норвезьким громадянам і членам їхніх сімей, які постійно проживають в росії, а також для поїздок, необхідних з гуманітарних причин, таких як гостра хвороба, смерть або сімейні похорони.

Як повідомлялось раніше, до Латвії, Литви та Естонії перестали пропускати авто з російськими номерами.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті