Росія планує з травня по жовтень розхитувати в Україні внутрішні питання - Данілов

У росії розуміють, що можуть не втримати ситуацію через війну у своїй країні, тому мають намір розхитати Україну через внутрішні питання. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, - передає Укрінформ.

«Ми входимо з травня по жовтень в дуже складний і непростий період турбулентності саме через внутрішні питання. Таке завдання у них (у рф – ред.) тому, що вони розуміють, що надалі можуть не втримати ситуацію у своїй країні... Вони усвідомлюють, що їм треба якомога швидше намагатися закінчувати так зване «українське питання». Ми все це відслідкуємо. Наші аналітики дають зрозумілі аналізи того, що ми можемо найближчим часом очікувати. Для нас це дуже небезпечно з урахуванням, на жаль, наявності на нашій території (колаборантів – ред). Не всіх ми почистили. СБУ кожен день звітує про тих колаборантів і зрадників, яких вони знаходять», - сказав Данілов.

Він пояснив, що останні два-три тижні активізувався так званий політичний процес на території нашої країни.

«Хтось вигадав, шо будуть якісь в жовтні місяці вибори. Я не розумію, які вибори можуть відбуватись під час війни?», - сказав він.

Крім того, деякі діячі, які мали бізнес в минулому з Медведчуком, зараз об'єднуються і починають спроби розхитувати країну.

«Я би хотів до них звернутись з простим проханням - схаменіться перш за все. Майте на увазі, що війна не завершиться, поки ми не звільнимо всі наші території. Потім вже будемо займатись популізмом і рештою питань. А зараз треба в єдиній системі координації пліч-о-пліч, як це було на 24 лютого 2022 року, працювати на країну», - підкреслив секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше Данілов заявив, що інституції, котрі мають відношення до Москви, не можуть і не будуть працювати в Україні.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті